e hënë, nëntor 12, 2007

Buk misri

1/2 filxhan miell i bardhe
1 1/2 filxhan miell misri
1 luge sode buke
1 luge kripe
1 kokerr veze
pak sour cream apo kos
dy luge vaj
kripe
piper

Perziejme miellrat dhe soden e bukes, dhe kripen,

Ne nje ene rrahim vezen dhe i hedhin kosin dhe vajin.

I perziejme te gjitha dhe i vendosim ne nje tave qe mundesisht te jete e nxehur ne furre.
Lihet ne furre per 20 min!
hahet per 2 dite:)

4 komente:

eni tha...

a tu befte dita njemije tia! ç'te thom me...jam shume e lumtur qe te llap me shume!rrofsh!

K. tha...

po thuaje mi, thuaje!

NUk ka dale ende per foto buka, se u denua dje, pasi me dogji doren dhe gjuhen bashke!

Anonim tha...

po djathi i bardhe ku eshte ku eshte?

K. tha...

Aty aty është. Nuk ia heq njeri riskun djathit.
Duke u përtypur....

po dje në fakt e hëngra me chevre të vjetër, se shkonte.